[HOT] KHAS UNTUK YANG ADA MASALAH KOLESTEROL DAN NAK TURUNKAN KOLESTEROL DENGAN CEPAT!

.
Kalau anda ada masalah KOLESTEROL TINGGI, nak turunkan kolesterol & nak hapuskan kolesterol jahat => Cuba minum ORYGOLD. Dengan Orygold, kolesterol dapat diturunkan dgn cepat seawal 3-7 hari!!

.
Ini bukan sembang kosong. Bukan janji palsu. Bukan cerita sampai ke langit hasil takda! Bacalah sampai kebawah & singgah website kami kalau tak percaya!
.
[GAMBAR ada dibahagian bawah. Pastikan baca & skroll sampai kebawah]

.
.

= = = = = =
Apa tu ORYGOLD?
= = = = = =
✔Produk untuk atasi masalah kolesterol anda!
✔Untuk TURUNKAN, RENDAHKAN & HAPUSKAN kolesterol!
.
.
= = = = = =
Kenapa Orygold PILIHAN NO.1 untuk kurangkan & rendahkan kolesterol?
= = = = = =
.
✔Orygold bukan seperti produk-produk biasa yang lain
✔Kesan dirasai seawal cawan pertama!
✔Rasa sedap!
✔Orygold terbukti secara saintifik lagi berkualiti!
.
.
= = = = = =
Kelebihan Orygold
= = = = = =
✔ Orygold bukan ubat / jamu. Takda bahan terlarang.
✔ Cuba minum Orygold dulu sebelum amik ubat kolesterol
✔ Takda pantang larang minum
✔ Boleh minum Orygold bersama ubatan anda yg lain (jika ada)
✔ Semua boleh minum: lelaki, perempuan, tua, muda, mengandung & bersalin!
.
.
= = = = = =
Bila boleh nampak kesan?
= = = = = =
✔Kolesterol boleh dikurangkan dgn cepat atau lmbt bergantung pada individu & tindakbalas masing2 adalah berbeza (ada cepat, ada lmbt).
✔ Kesan Orygold ada seawal 3-7 hari. Biasanya 7hari-1bulan
.
Nak kesan yg cepat?
✔Jgn skip minum (spt hari ni minum esok tak minum)
✔Minum 2x sehari  (1x pagi & 1x petang/malam)
✔Kalau nak kesan lagi cepat, minum 3-4 kali sehari
✔Kurangkan makanan berminyak
.
.
= = = = = =
CARA MINUM
= = = = = =
Mudah je. Orygold ni dlm bentuk sachet.
[1] Bancuh terus dgn air panas/sejuk.
[2] Minum & enjoy!
.
*Minum 2x sehari je (1x pagi & 1x petang/malam)
**Nak kesan lagi cepat? Minumlah 3-4 kali sehari
.
.
= = = = = =
APA HEBATNYA ORYGOLD?
= = = = = =
✔Produk formulasi Prof Dr Maznah (UPM)
✔Dpt 4 anugerah antarabangsa & tempatan
✔Ada banyak bahan bioaktif power semulajadi antaranya: GABA, Oryzanol, ASG!
✔Dibuat guna teknologi canggih pertama di dunia!
.
.
= = = = = =
RAMAI DAH MINUM?
= = = = = =
✔ Kami ada byk testimoni pengguna Orygold.
.
[1] “Sblm mkn orygold kolesterol saya 6.30..tp habis 12 sachet sy check smlm kolesterol dah 5.90”
.
[2] “Sy ada masalah kolesterol..alhamdulillah kebas2 tgn n skt kaki sy dh kurang…”
.
[3] “Saya minum orygold ni bagus..Buat ecg..Graf bagus..kolesterol turun..Rasa kenyang bertenaga..”
.
KLIK untuk lihat semua testimoni:
www.berasperang.com/kolesterol
www.berasperang.com/kolesterol
www.berasperang.com/kolesterol
.

.
Ramai sudah minum Orygold & berjaya kurangkan & rendahkan kolesterol mereka.
ANDA BILA LAGI?

.
.

Kalau nak tau, kolesterol antara penyebab STROKE dan SAKIT JANTUNG! Sengsara bila kena!
AWAS!!  Jangan Tunggu Lama-Lama!
Bertindaklah cepat sebelum terlambat!
Minumlah ORYGOLD hari ni dan HAPUSKAN SEGERA kolesterol jahat anda!!
.
.
= = = = = =
HARGA SEKOTAK
= = = = = =
RM 39.90 / 12 sachet  (SM)
RM 44.90 / 12 sachet (SS)
.
Pos RM10 sahaja. Pos PERCUMA untuk pembelian 3 kotak keatas.
.
.
Info:
-> Digalakkan minum Orygold minimum 1 bulan untuk keserasian badan & kesan terbaik!
-> 1 kotak stok untuk 6 hari.
-> Kalau untuk sebulan, perlu 5 kotak.
.
.
PERASA:
Coklat / Vanila

.
.
= = = = = =
NAK ORDER? ADA SOALAN?
= = = = = =

Order hari ini dan terima dlm 1-2 hari. Kami pos SETIAP hari bekerja!
.
Whatsapp cpt2 ke:
✔+6013-3719424
✔+6013-3719424
✔+6013-3719424
.
.
Nak tengok info produk atau order online, KLIK:
www.berasperang.com/kolesterol
www.berasperang.com/kolesterol
www.berasperang.com/kolesterol
.
Jangan tunggu lagi!!
Cepat KLIK link diatas @ Whatsapp kami SEKARANG!
.
.
[P/S] Mohon TAG dan SHARE kepada mereka yang nak turunkan kolesterol dgn cepat & selamat!
.
.
#orygold #orygolddrink #orygold_magical_healthy_drink #berasperang #germinatedbrownrice

orygold_kolesterol

Anda Ada Masalah Kolesterol?

Jangan risau, Orygold boleh bantu anda: 

Turunkan kolesterol dalam darah

Hapuskan kolesterol jahat

Atasi masalah kolesterol anda

Beri kesan seawal 3-7 hari

Formulasi Prof Dr Maznah

Kehebatan Orygold mendapat liputan di:

orygold_instagramreviewers

Orygold memang POWER!!

Anda tak percaya??

Skrol sampai kebawah untuk lihat kebenarannya!!

Lihat testimoni kami. Ramai sudah berjaya turunkan kolesterol dengan minum Orygold:

Testimoni_Orygold-29

 

 

 

 

Testimoni_Orygold-23

 

 

 

 

[GAMBAR] Ramai orang pilih Orygold! Anda bila lagi?

orygold_berasperang_02

Orygold sesuai diminum oleh semua.

(lelaki, perempuan, mengandung, bersalin)

Rasa pun SEDAP!!

Testimoni_Orygold-31

Kenapa Orygold pilihan No.1 untuk kurangkan & rendahkan kolesterol?

Skrol sampai kebawah untuk lihat kenapa!!

Lihatlah banyaknya anugerah yang kami terima!

Produk bagus ramai iktiraf 🙂

anugerah_orygold

Malaysia Technology Expo

Tahun: 2009  Negara: Malaysia

International Trade Fair of ldeas-lnventions-New Product

Tahun: 2009  Negara: Germany

BioMalaysia Conference & Exhibition

Tahun: 2012  Negara: Malaysia

Pameran Reka Cipta, Penyelidikan dan Inovasi (PRPI)

Tahun: 2012  Negara: Malaysia


 

Orygold dibuat menggunakan teknologi canggih pertama di dunia!

Teknologi ini telah dipatenkan & didaftarkan di Malaysia.

R

PATEN: Use Of A Composition Comprising Acylated Stryl Glucoside In The Manufacture Of A Product NO. PENDAFTARAN: PI 2011002256

R

PATEN: Process for Producing Germinated Brown Rice
NO. PENDAFTARAN : PI 20064528


 

Prof Maznah_orygolddrink

Produk terbaik adalah dari sumber terbaik!

Orygold adalah formulasi:

Prof Dr Maznah binti Ismail

Institut Biosains & Perubatan, Universtiti Putra Malaysia


 

orygold_fakta_kajian

Orygold bukan seperti produk-produk biasa yang lain.

Orygold terbukti secara saintifik:

P

Produk hasil kajian & penyelidikan sejak 2006!

P

Diperakui melalui 15+ jurnal saintifik dihasilkan oleh Universiti Putra Malaysia (UPM)

Orygold memang pilihan No.1 untuk masalah kolesterol anda!

Skrol sampai kebawah untuk tau sebabnya.

Macamana Orygold BOLEH kurangkan & rendahkan kolesterol?

Apa rahsianya?

RAHSIANYA:

Ada banyak bahan bioaktif semulajadi yang buatkan Orygold power! SUPERPOWER! OMG!! 🙂

antaranya: GABA, Oryzanol, ASG! Rujuk gambar dibawah:

(Klik untuk besarkan gambar)

Kenapa perlu pilih Orygold?

– Orygold bukan ubat / jamu. Takda bahan terlarang.

Cuba minum Orygold dulu sebelum amik ubat kolesterol

– Boleh minum Orygold bersama ubatan anda yg lain (jika ada)

– Orygold takda pantang larang minum

– Semua boleh minum: lelaki, perempuan, tua, muda

– – – – –

Ramai sudah minum Orygold & berjaya kurangkan & rendahkan kolesterol mereka.

ANDA BILA LAGI?

Kalau nak tau, kolesterol tinggi adalah antara penyebab sakit jantung & stroke! Sengsara bila kena!

Dengan Orygold, ia boleh bantu rendahkan & kawal kolesterol anda.

BELILAH ORYGOLD SEKARANG dan jangan biarkan kolesterol anda terus bertambah!

Jangan tunggu lama2 tau. Bertindaklah sekarang sebelum terlambat!

* Jika beli hari ini, Orygold anda biasanya akan sampai esok atau lusa (bergantung pada kawasan)

Harga ORYGOLD


PERASA

Coklat / Vanila

HARGA SEKOTAK
RM 39.90 / 12 sachet  (SM)
RM 44.90 / 12 sachet (SS)

CARA MINUM
Minum 2x sehari:
1x pagi & 1x petang/malam

INFO
1 kotak stok untuk 6 hari.
Kalau untuk sebulan, perlu 5 kotak.

Beli 5 kotak ada diskaun + FREE pos!

Digalakkan minum Orygold minimum 1 bulan untuk keserasian badan & kesan terbaik!

POSTAGE
RM10 sahaja. Pos PERCUMA untuk pembelian 3 kotak keatas.


PROMOSI

1 Kotak
SM: RM39.90 + RM15(pos) = RM54.90
SS: RM44.90 + RM15(pos) = RM59.90
2 Kotak (3% diskaun)
SM:  RM79.80 RM77.40 + RM15 (pos) = RM92.40
 SS:  RM89.80 RM87.10 + RM15 (pos) = RM102.10
3 Kotak (5% diskaun)
SM:  RM119.70 RM113.73 + FREE Pos = RM113.73
 SS:  RM134.70 RM127.98 + FREE Pos = RM127.98
5 Kotak (7% diskaun)
SM:  RM199.50 RM185.55 + FREE Pos = RM185.55
 SS:  RM224.50 RM208.80 + FREE Pos = RM208.80


*Harga promosi untuk belian melalui website ini & Whatsapp sahaja.
SM: Semenanjung Malaysia. SS: Sabah Sarawak

 

Belilah Orygold harini. Anda akan terima dalam 1-2 hari. Untuk beli:

AWAS! Berhati-hati bila beli Orygold khususnya yang dijual pada harga murah, tidak mengikut harga pasaran & yang tidak asli. Belilah yang 100% original melalui kami @ agen kami yang sah. Kami tidak bertanggungjawab pada sebarang pembelian Orygold ciplak.


KAEDAH 1
:

Klik untuk beli online disini

> 2-minit checkout (Pantas!)
> TIADA pendaftaran diperlukan!

KLIK UNTUK PANDUAN BERGAMBAR:

[1] Cara beli di website ini
[2] Cara bayar online guna “senangPay”
[3] Cara bayar online guna “PayPal”


KAEDAH 2
:

Whatsapp / SMS / Hubungi
013-371 9424
013-371 9424
013-371 9424

– – – – – –
1. Nyatakan berapa kotak nak dibeli
2. Nyatakan jenis rasa yang mahu (koko/vanila/campur)
3. Beri alamat & nombor telefon (Untuk pengeposan)
4. Buat pembayaran kepada:
Bank: Maybank
Nama akaun: MR FOOD CREATIONS

Nombor Akaun: 5628 3463 5128
(pembayaran melalui ATM, Cash Deposit Machine, Online banking, Paypal)
5. Maklumkan selepas buat pembayaran untuk kami semak terus sebelum Orygold diposkan (contoh: melalui snapshot / gambar / resit)

 


KAEDAH 3
:

Tinggalkan nombor Telefon / Whatsapp / Emel anda disini. Kami akan hubungi anda semula secepat mungkin (biasanya 2-30 minit)

 


KAEDAH 4
:

Klik untuk beli di LAZADA

orygold_berasperang_lazadamalaysia

 


KAEDAH 5
:

Beli melalui agen kami

 

Masih Kurang Pasti?

Lihat soalan yang biasa ditanya atau Whatsapp kami segera

Siapa yang sesuai minum ORYGOLD?
ORYGOLD sesuai diminum oleh semua lapisan peringkat umur, lelaki & perempuan.

Adakah ORYGOLD boleh diambil oleh orang mengandung dan selepas bersalin?
Boleh.  ORYGOLD juga boleh membanyakkan & memekatkan susu badan.

Adakah ORYGOLD boleh diambil oleh orang yang mengalami masalah kencing manis, darah tinggi dan penyakit-penyakit lain?
Boleh.

Boleh ke saya nak kolesterol turun dengan cepat?
Boleh. Kesan biasanya dalam 3-7 hari.

Perlukah ada sebarang diet khas/pantang larang jika minum ORYGOLD?
Tiada. Boleh makan seperti biasa selepas minum ORYGOLD.

Bolehkah ORYGOLD mengurangkan risiko serangan penyakit jantung?
Boleh.

Bagaimana ORYGOLD boleh buat seseorang jadi kurus?
Ia bergantung pada individu. Ia samada menyebabkan kenyang atau pertambahan kekerapan buang air besar. Purata testimoni mengatakan akan kurang berat badan antara 1kg-5kg sebulan. ORYGOLD digalakkan diminum secara berterusan untuk kesan maksimum.

Bila boleh rasa & nampak kesan lepas minum ORYGOLD?
Ia bergantung pada individu. Biasanya kesan boleh dirasa samada selepas minum cawan yang pertama, 3 hari atau 7 hari. Pengambilan ORYGOLD secara berterusan setiap hari adalah disarankan untuk mendapatkan kesan terbaik.

Bagaimana cara minum ORYGOLD?
ORYGOLD digalakkan diminum 2x setiap hari (pagi & petang/malam). Jika tidak berkesempatan, diminum 1x setiap hari sewaktu sarapan adalah memadai.

Bagaimana cara buat secawan ORYGOLD?
Bancuhkan sepaket ORYGOLD bersama secawan air panas (kaedah penyediaan sama seperti membuat air MILO). Boleh diminum samada panas atau sejuk.

Berapa jumlah sachet dan berat pada setiap kotak ORYGOLD?
Terdapat 12 sachet pada sekotak ORYGOLD. Setiap sachet beratnya 30g. Jumlah berat sekotak ORYGOLD adalah 360g.

Apa kandungan utama yang buatkan ORYGOLD ni terlebih bagus?
Kandungan utama adalah beras perang cambah (germinated brown rice). Ia 10X lagi bagus dari beras putih dan 4X lagi bagus dari beras perang (brown rice).

Orygold_icons